Ο Ιόλαος Θήβας στο Λουτράκι

0

Σ΄ένα μεγάλο τουρνουά Πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και με συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της αθλητικής κατασκήνωσης ‘’Sport Camp’’ στο Λουτράκι, συμμετείχε με 5 αγωνιστικά ο Ιόλαος Θηβών .

Η Ακαδημία του Ιόλαου αναχώρησε το Σάββατο του Λαζάρου  20 Απριλίου, και επέστρεψε στη βάση της τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου το απόγευμα.

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της Ακαδημίας του  THIVA CLUB-ΙΟΛΑΟΣ , Κώστας Σταμούλης , που συμμετείχε με τις ηλικιακές ομάδες Κ-12 ( 2 Τμήματα), Κ-10 ( 2 τμήματα) και την ομάδα Κ-15.

Την τεχνική καθοδήγηση των ηλικιακών τμημάτων είχαν οι προπονητές Γιώργος Αγγέλου , Γιάννης Ρόκας και Βαγγέλης Τσανούλας .

Οι αγώνες, έγιναν κατά κύριο λόγο στα γήπεδα των εγκαταστάσεων του “Sport Camp”, αλλά και σε κοντινά γήπεδα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο των Ισθμίων, που έχει πλαστικό χόρτο, όπως και στο Εθνικό Στάδιο Λουτρακίου που διαθέτει φυσικό.

Τα παιγνίδια, στο αρχικό στάδιο μοιράστηκαν  στα 3 αυτά γήπεδα, γιατί υπήρξε συμμετοχή πάρα πολλών ομάδων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συμμετείχαν οι Φοίνικας Καλλιθέας, Πανιώνιος Ρέντη, Πανθυρεατικός Άστρους, Σταυράκι Ιωαννίνων, Πέλοπας Κιάτου, Ακαδημία Πάτρας “Κώστας Δαβουρλής”, Πανθηραικός Σαντορίνης, Νεα Περαμος, Κόρινθος, Λεωνίδιο, Λουτράκι, Διόνυσος Αττικής, ενώ το “κλου” των πολυάριθμων συμμετοχών συμπλήρωσαν δύο ομάδες από το Λίβανο και δύο από την Εσθονία  εκ των οποίων η μια είναι σύλλογος επιπέδου Α΄Εθνικής στη χώρα της που συμμετέχει και στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Οι νεαροί του Ιόλαου επέδειξαν υψηλό δείκτη far play, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και με τις εγχώριες ομάδες αλλά και με τις ομάδες του εξωτερικού.

Η συμμετοχή του Ιόλαου,απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την άρτια οργάνωση των παιδιών, τα οποία απέκτησαν εμπειρίες, είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους και κυρίως πέρασαν ένα ευχάριστο 4ήμερο “αγκαλιά” με το άθλημα που αγαπούν.

Να σημειωθεί ότι επί καθημερινής βάσης, κάθε ηλικιακό τμήμα, έμπαινε στη διαδικασία να παίζει ένα παιγνίδι πρωί ή μεσημέρι και ένα αργά το βράδυ, πράγμα που από μόνο του, φανερώνει πόσο δύσκολη είναι αυτή η κατάσταση, για να την διαχειριστούν πιτσιρικάδες.  

Τα ματς παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ στα γήπεδα της Κορινθίας βρέθηκαν και αρκετοί σκάουτερς, προκειμένου να ανιχνεύσουν για  αυριανούς ποδοσφαιρικούς αστέρες.    

Comments are closed.