Συνάντηση Καραμάνη με Περιφέρεια & Παπαθωμά

0

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο κύκλος των επισκέψεων και επαφών από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λιβαδειάς Δημήτρη Καραμάνη. Αυτή τη φορά σειρά είχε η περιφέρεια, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο Δημήτρης Καραμάνης συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά. Στην συνάντηση συμμετείχαν και αρκετοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Αλλάζουμε σελίδα”. Φανή Παπαθωμά και Δημήτρης Καραμάνης είχαν μια επικοδομητική συζήτηση πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν την περιοχή της Λιβαδειάς με ανταλλαγή απόψεων αλλά και γενικά για επίλυση πολλών θεμάτων που χρήζουν άμεσης παρακολούθησης.

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Καραμάνης συναντήθηκε με τους διευθυντές αλλά και το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λιβαδειάς είναι και εκπαιδευτικός κι έτσι υπήρχε πολύ καλό κλίμα αφού όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν. Πάνω σε αυτό το θέμα συζητήθηκαν αρκετά θέματα και ο Δημήτρης Καραμάνης γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα για το πως θα πρέπει να συντονιστούν οι ενέργειες για την επίλυση αρκετών θεμάτων. Μέσα σε εγκάρδιο λοιπόν κλίμα ανταλλάχθηκαν κι εδώ απόψεις που δείχνουν να συμβαδίζουν με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Comments are closed.