Λεβαδειακός: “Συνεχίζεται η ανανέωση του ρόστερ”

0

Μέ μια ανακοίνωση η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός κάνει γνωστό οτι έλυσε την συνεργασία της με έξι παίχτες(!) Τον Μάρκο Στανόεβιτς, τον Ντράγκος Μπαλαούρου, τον Λενί Ναγκίς και τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Για τους παίχτες αυτούς αναφέρει ότι τους προτάθηκε από την Π.Α.Ε. να λύσουν τα συμβόλαιά τους και η πρόταση έγινε δεκτή.
Με την ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό με τον πλέον, επίσημο, τρόπο ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία της Π.Α.Ε. με τον Σάββα Τσαμπούρη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του μήνα και η Π.Α.Ε. δεν του έκανε πρόταση να υπογράψουν νέο, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Εν τω μεταξύ έχουν αποχωρήσει και οι Πέτρος Γιακουμάκης (πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών), Γκιόργκι Ρεκχβιασβίλι (πήγε στην Σαμπουρταλο Τμπιλισι της πατρίδας του), Ζορντάο Ντιόγκο και Σάββας Τσαμπούρης (πήγε στη Νέα Σαλαμίνα).

Με την ίδια ανακοίνωση, όμως, γίνεται γνωστό, με τον πλέον, επίσημο, τρόπο ότι παρελθόν για την ομάδα αποτελεί και ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος γίνεται ο ένατος παίχτης ο οποίος δεν συνεχίζει από το περσινό ρόστερ.
Για τον Ζησόπουλο, ο οποίος θεωρείται, πλέον, Λιβαδείτης, η ανακοίνωση αναφέρει οτι όπως και στην περίπτωση του Τσαμπούρη το συμβόλαιό του λήγει και δεν του έγινε πρόταση για να υπογράψουν οι δυο πλευρές νέο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Συνεχίζεται η αναμενόμενη από τη διοίκηση ανανέωση του ρόστερ μετά τη μη επιτυχημένη περσινή χρονιά.
Συγκεκριμένα τους προτάθηκε και έλυσαν τα συμβόλαια τους οι Nangis, Stanojevic, Balauru και Markovski.
Καθώς και δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι περσινοί αρχηγοί της ομάδας Τσαμπούρης Σάββας και Ζησόπουλος Γιώργος, τα συμβόλαια των όποιων λήγουν στις 30/06/2019, τους οποίους ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια με υγεία και επιτυχίες”.

Comments are closed.